Η περίοδος COVID-19 είναι τώρα και όλοι μας πρέπει να πάρουμε αποφάσεις εάν θα συνεχίσουμε τις ίδιες δραστηριότητες και συνήθειες με πριν. Μια εργασία που θεωρείται απαραίτητη να γίνεται, είτε σε οικιακό είτε σε επαγγελματικό χώρο, είναι η καθαριότητα. Εάν μάλιστα ο καθαρισμός γίνεται από επαγγελματικό συνεργείο το κύριο ερώτημα είναι εάν εμπιστεύεστε το προσωπικό του συνεργείου να εισέλθει στο χώρο σας.

 

Πώς σας κρατάμε ασφαλείς

Υπό την πίεση μια εξελισσόμενης κατάστασης, ενημερώνουμε συνεχώς τα προληπτικά μας πρωτόκολλα για να συμμορφωθούμε με νέους κανονισμούς και συμβουλές του κράτους. Οι πληροφορίες που ακολουθούν συνοψίζουν τα μέτρα και τα πρωτόκολλα που έχουμε εφαρμόσει για να διατηρήσουμε τους καθαριστές και τους πελάτες μας ασφαλείς κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Συμπεριφορά και ασφάλεια των καθαριστών μας:

Ατομική προστασία: Απαιτούμε από όλους τους καθαριστές μας να φορούν ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένων μασκών και γαντιών σε κάθε εργασία.

 Υγιεινή των χεριών: Οι καθαριστές καλούνται επίσης να κρατούν σε άριστο επίπεδο την υγιεινή των χεριών ενώ βρίσκονται στο χώρο των πελατών.

Προσωπικά αντικείμενα: ζητάμε από τους καθαριστές να αφήνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα (τσάντες, μπουφάν) στην είσοδο του χώρου των πελατών.

Φυσική απόσταση: ζητάμε από τους καθαριστές μας να κρατούν τη κατάλληλη φυσική απόσταση ενώ βρίσκονται στα σπίτια ή τα γραφεία των πελατών και να έρχονται σε επαφή με τους πελάτες πριν από την υπηρεσία για να προετοιμάζουν ένα σχέδιο που διασφαλίζει ότι τηρείται απόσταση 1,5 μέτρων μεταξύ του καθαριστή και του πελάτη κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας.

Έλεγχος της υγείας: επικοινωνούμε τακτικά με τους καθαριστές μας για να ενημερωνόμαστε για την υγεία τους και έχουμε επίσης κάνει σαφή να μην παρευρεθεί κάποιος στην εργασία του εάν αισθάνεται αδιαθεσία, καθώς και τη σημασία της ατομικής απομόνωσης,

Τεστ για τον ιό: Εάν κάποιος καθαριστής μας υποβληθεί σε τεστ για κοροναϊό, θα ακυρώσουμε όλα τα ραντεβού έως ότου βγούνε τα αποτελέσματα του τεστ καθώς και για τη περίοδο που θα πρέπει να είναι σε ατομικό περιορισμό στο σπίτι του.

 

Αναγνωρίζουμε ότι η αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης είναι μια ομαδική προσπάθεια και έτσι παρακαλούμε τους πελάτες μας να ακολουθήσουν και εκείνοι ορισμένα πρωτόκολλα ασφάλειας:

Εάν εσείς ή κάποιος στο γραφείο ή το σπίτι σας αντιμετωπίζετε συμπτώματα COVID-19, ενημερώστε μας αμέσως, ώστε να ακυρώσουμε τις επόμενες εργασίες καθαριότητας.

Εάν εσείς ή κάποιος στο σπίτι ή στο γραφείο σας έχετε διαγνωστεί θετικοί στο τεστ για το COVID-19 και ο καθαριστής μας έχει ολοκληρώσει πρόσφατα μια υπηρεσία στο χώρο σας, ενημερώστε μας αμέσως, ώστε να μπορέσουμε να ενημερώσουμε τον καθαριστή μας να κάνει το αντίστοιχο τεστ.

 

Πρέπει να διακόψετε τις υπηρεσίες καθαρισμού αυτή τη περίοδο;

Αναγνωρίζουμε ότι αυτή είναι μία δύσκολη και μπερδεμένη περίοδος για όλους, οπότε η απόφαση για το αν θα πρέπει να συνεχίσετε ή να διακόψετε την υπηρεσία καθαρισμού σας ανήκει αποκλειστικά σε εσάς. Εμείς από τη μεριά μας  έχουμε εφαρμόσει αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και προφύλαξης για να διασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες μας διεξάγονται όσο το δυνατόν ασφαλέστερα. Ωστόσο, το κατανοούμε απόλυτα εάν πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για εσάς, τους συναδέλφους σας ή της οικογένειάς σας να περιορίσετε τις εξωτερικές αλληλεπιδράσεις στο γραφείο ή το σπίτι σας.

Η εταιρεία μας είναι πάντα δίπλα σας και συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα με ευελιξία και σοβαρότητα σε αυτές τις έκτακτες καταστάσεις που ζούμε όλοι μας.