Πότε ήταν ο τελευταίος σχολαστικός καθαρισμός του ψυγείου σας; Εάν πέρασε πολύς καιρός, δεν είστε οι μόνοι. Ο καθαρισμός είναι ένα σημαντικό μέρος της ανθρώπινης ζωής αλλά δεν είναι πολύ διασκεδαστικό για πολλούς από εμάς. Μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολο για τις οικογένειες που είναι επιφορτισμένες με την εργασία και την ανατροφή των παιδιών και δεν δίνουν προτεραιότητα στον καθαρισμό λόγω του περιορισμένου χρόνου ανάμεσα στα πολυάσχολα προγράμματα τους.

Ιδιαίτερα τα σημεία που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα, μένουν για καιρό χωρίς να καθαριστούν. Μερικά τέτοια σημεία αναλύουμε παρακάτω:

ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ

Είναι δύσκολο να καθαρίσετε τις περσίδες των παραθύρων. Θα χρειαστείτε το σωστό εργαλείο καθαρισμού και έναν επαγγελματία για να το καθαρίσετε ανάμεσα στα τυφλά μέρη του συστήματος περσίδων του σπιτιού σας.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

Δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο να έχετε πρόσβαση στο πάτωμα και στον τοίχο πίσω από την τουαλέτα επειδή οι περισσότεροι σφουγγαρίστρες και τα εργαλεία καθαρισμού απλά δεν φτάνουν σε αυτά τα σημεία.

ΨΥΓΕΙΟ

Η σκόνη και τα απορρίμματα στα πηνία του ψυγείου στο πίσω μέρος, επηρεάζουν ακόμη και τη σωστή λειτουργία του ψυγείου. Ωστόσο, χρειάζεστε ένα κατάλληλο εργαλείο για τον καθαρισμό και γνωρίζετε όλα τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να πάρετε ώστε να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Καλέστε έναν επαγγελματία καθαρισμού σπιτιού για να αποφύγετε τυχόν κινδύνους.

ΣΙΦΟΝΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Με όλο αυτό το νερό που περνάει, έχετε την αίσθηση ότι δεν θα χρειαστεί να καθαρίσετε το σιφόνι στο νεροχύτη. Ωστόσο, η μυρωδιά που μπορεί να προέρχεται από εκεί θα σας βάλει σε υποψίες ότι το σιφόνι πρέπει να καθαριστεί.

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Σκεφτείτε πριν χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας τους λόγους που το κάνουν να είναι αρκετά βρώμικο. Αναποδογυρίζοντας το, το ποιο πιθανό είναι να μην είναι καθαρό. Το σωστό καθάρισμα του πληκτρολογίου απαιτεί επαγγελματία καθαρισμού σπιτιού.

ΦΙΛΤΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Τα περισσότερα πλυντήρια πιάτων διαθέτουν φίλτρο που συλλαμβάνει σωματίδια τροφίμων. Η καλύτερη μέθοδος για πεντακάθαρα πιάτα και χωρίς μυρωδιές είναι ο τακτικός καθαρισμός του φίλτρου.

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Τα καλύμματα στις κλιματιστικές μονάδες πολλές φορές αποτελούν ένα κρυφό εχθρό. Με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύουν πάρα πολύ σκόνη και ακαθαρσίες που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα ακόμη και στη λειτουργία του μηχανήματος. Οι επαγγελματίες καθαρισμού γνωρίζουν πως πρέπει να χειριστούν αυτά τα μηχανήματα.

 

Το να κάνετε μόνοι σας κάποιες δύσκολες εργασίες καθαρισμού, μπορεί να φαίνεται ότι εξοικονομείτε χρήματα, αλλά μερικές φορές δεν ισχύει. Πρώτον, πρέπει να επενδύσετε στα εργαλεία που χρειάζεστε για να καθαρίσετε όλα αυτά τα δυσπρόσιτα μέρη. Δεύτερον, θα χρειαστείτε καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον. Τρίτον, θα πρέπει να γνωρίζετε τους σωστούς τρόπους για να τα καθαρίσετε, όπως το πηνίο ψυγείου, το κάλυμμα του κλιματιστικού, το πληκτρολόγιο του υπολογιστή κ.λπ.

Γιατί να αγχώνεστε τόσο για τις εργασίες καθαριότητας στο σπίτι σας όταν μπορείτε να προσλάβετε μία εταιρεία καθαρισμού για όλα αυτά; Είμαστε ένα σύγχρονο συνεργείο καθαρισμού στη Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνουμε γενικούς και τακτικούς καθαρισμούς στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία. Καλέστε μας και απολαύστε ένα καθαρό μέρος χωρίς να ανησυχείτε καθόλου.