Το Διαδίκτυο είναι πλέον γεμάτο από οικιακές συμβουλές καθαρισμού. Εμείς ελέγξαμε τα πάντα πριν γράψουμε για αυτό το θέμα έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς ποια κόλπα στον καθαρισμό δουλεύουν και ποια όχι. Εδώ οι ειδικοί καθαριστές γράφουν για κάποιες κοινές πρακτικές στον καθαρισμό που αποτελούν μύθους ή αλήθειες.

 

Αφρός ξυρίσματος στον καθρέπτη του μπάνιου για να τον κρατάει καθαρό από τον ατμό

Αυτό είναι αλήθεια. Ψεκάστε τον αφρό πάνω σε ένα μαλακό και καθαρό πανί και απλώς περάστε το πάνω στον καθρέφτη σας. Την επόμενη φορά που θα κάνετε ένα ντους ο καθρέπτης θα είναι ελεύθερος από ατμούς και θα έχει μόνο ένα ελαφρύ φιλμ νερού.

 

Ένα μπολ με ξύδι εξουδετερώνει τις μυρωδιές του τσιγάρου

Αυτό είναι επίσης γεγονός. Είναι μια συμβουλή που λειτουργεί πραγματικά. Βάλτε δύο κουταλιές ξύδι σε ένα μπολ και αφήστε το για μια νύχτα σε δωμάτιο γεμάτο καπνό από τσιγάρο με την πόρτα κλειστή. Την επόμενη μέρα, η μόνιμη μυρωδιά του καπνού θα έχει φύγει αν και μπορεί να εντοπίσετε μια ελαφρά μυρωδιά ξιδιού.

 

Ένα σπρέι μαλλιών απομακρύνει μαρκαδόρο από σκληρές επιφάνειες

Αυτό θα λειτουργήσει όταν το δοκιμάσετε. Το σπρέι μαλλιών θα διαλύσει το μελάνι το οποίο θα κάνει την αφαίρεσή του με χαρτοπετσέτα εύκολη υπόθεση. Λειτουργεί επίσης καλά για την αφαίρεση κόκκινου κρασιού και λεκέδων από βαμβακερά ρούχα αλλά το ύφασμα πρέπει να πλυθεί αργότερα με απορρυπαντικό.

 

Μικρή ποσότητα αλατιού απομακρύνει λεκέδες από παντζάρια

Αυτό δεν ισχύει. Μην επεξεργάζεστε λεκέδες από παντζάρια με αλάτι, επειδή μπορεί να το κάνει αδύνατο να απαλλαγείτε από αυτούς. Αντ ‘αυτού ασχοληθείτε με τον λεκέ όσο πιο γρήγορα μπορείτε πριν να στεγνώσει. Αφαιρέστε το πλεόνασμα του χυμού από το παντζάρι και στη συνέχεια ξεπλύνετε με λίγο δροσερό νερό. Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε σε αυτή την περίπτωση.

 

Καλέστε τους ειδικούς στη Θεσσαλονίκη για δωρεάν συμβουλές

Όταν έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο λεκέ ή με ένα δύσκολο θέμα καθαρισμού καλέστε το Σκουπόξυλο. Είμαστε ένα έμπειρο συνεργείο καθαρισμού στη Θεσσαλονίκη. Θα ακούσουμε με προσοχή το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και θα προτείνουμε την καλύτερη λύση για εσάς.