Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο μέσος άνθρωπος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με tablet, υπολογιστές, καφετιέρες, smartphone και τηλεχειριστήρια. Αυτά είναι επίσης αντικείμενα που οι περισσότεροι άνθρωποι ξεχνούν να καθαρίσουν όταν καθαρίζουν τα σπίτια τους. Ως αποτέλεσμα, εκατομμύρια μικροσκοπικοί μικροοργανισμοί παραμένουν πάνω τους. Αυτοί οι μικροοργανισμοί έρχονται σε επαφή με το σώμα μας και μπορεί ακόμη και να προκαλέσουν κάποιες ασθένειες.

Είναι αλήθεια ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για τα μικρόβια που υπάρχουν σε αυτά τα αντικείμενα, τα οποία πιθανώς χρησιμοποιείτε πολύ συχνά κάθε μέρα. Ωστόσο, μπορείτε να ελέγξετε την εξάπλωση αυτών των μικροβίων καθαρίζοντας τακτικά αυτά τα αντικείμενα. Εάν αναρωτιέστε πώς να κρατήσετε τα μικρόβια μακριά από το smartphone, τον υπολογιστή, τα tablet και άλλες συσκευές, σας δίνουμε κάποιες συμβουλές παρακάτω.

Τηλεχειριστήρια

Μπορεί να εκπλαγείτε όταν ακούσετε ότι το τηλεχειριστήριο στο σπίτι σας πιθανότατα να περιέχει περισσότερα μικρόβια από τη λεκάνη της τουαλέτας. Μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι περίπου το 30% των τηλεχειριστηρίων σε σπίτια περιέχουν ιούς και άλλα μικρόβια. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να αποφύγετε τέτοια προβλήματα καθαρίζοντας το τηλεχειριστήριό σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αγοράσετε  απολυμαντικά μαντηλάκια και να καθαρίσετε σχολαστικά το τηλεχειριστήριό σας με αυτά.

Smartphones (κινητά)

Σχεδόν όλοι αγαπούν να παίρνουν τα smartphones τους μαζί τους όποτε πηγαίνουν, ακόμη και στην τουαλέτα. Αυτό δεν είναι μια σοφή κίνηση επειδή πολλές μελέτες έχουν αποκαλύψει ότι τα smartphone συχνά μολύνονται μέχρι και με κόπρανα με αυτόν τον τρόπο. Γι ‘αυτό, φροντίστε να καθαρίζετε τακτικά το smartphone σας με ένα πανάκι με βάση το αλκοόλ. Το αλκοόλ  μπορεί να απολυμάνει το smartphone σας χωρίς να προκαλεί προβλήματα στη λειτουργεία του. Εάν χρησιμοποιείται πολύ συχνά το κινητό σας, είναι καλύτερο να το καθαρίζετε τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές κάθε εβδομάδα.

Tablet

Οι περισσότεροι από εμάς αγαπούν να παίζουν παιχνίδια και να παρακολουθούν ταινίες σε tablet με μεγάλες οθόνες αφής. Ωστόσο, συνήθως ξεχνάμε ότι μεταφέρουμε εκατοντάδες μικρόβια στη συσκευή με κάθε κίνηση των δακτύλων μας. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε καθαριστικά τζαμιών κατά τον καθαρισμό συσκευών οθόνης αφής καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στην επικάλυψη. Επομένως, σκουπίστε με πανάκι με βάση το αλκοόλ απαλά την οθόνη, το πίσω μέρος και τα άκρα του tablet σας. Αυτό πρέπει να το κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να αποτρέψετε την είσοδο μικροβίων στη συσκευή.

Στο συνεργείο καθαρισμού Σκουπόξυλο, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην διασφάλιση της υγείας των πελατών μας. Για το λόγο αυτό καθαρίζουμε σχολαστικά όλα τα αντικείμενα που μπορεί να μεταφέρουν μικρόβια που πολλές φορές το αμελούν οι πελάτες μας. Εξυπηρετούμε με τις υπηρεσίες καθαρισμού στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Καλέστε μας για να σας δώσουμε την προσφορά μας.