Απεντομωσεις Θεσσαλονικη

Η μεγαλύτερη εταιρεία απεντομώσεων στη Θεσσαλονίκη. Απολυμάνσεις και μυοκτονίες στις πιο προσιτές τιμές με εγγυημένο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές απεντόμωσης σεβόμενοι τον χώρο σας και το περιβάλλον.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων με όλες τις αεροπορικές εταιρείες για όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία βρείτε τις οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια

Βρεφικό Μασάζ Θεσσαλονίκη

Το βρεφικό μασάζ είναι μια αρχαία τέχνη που περνάει από γενιά σε γενιά εδώ και πολλούς αιώνες και συνδέει βαθιά το γονέα (ή τον φροντιστή) με το μωρό του. Κάνοντας οι γονείς μασάζ στο μωρό τους σφυρηλατούν με αυτόν τον τρόπο τους δεσμούς εμπιστοσύνης και ασφάλειας που είναι τόσο σημαντικοί για τη μελλοντική ανάπτυξή του μωρού τους.

Χονδρικό Εμπόριο Οσπρίων Θεσσαλονίκη

Η εταιρία Αφοι Θ. Γκλαβέρη και Σια ΟΕ ιδρύθηκε στις αρχές του 2009 και δραστηριοποιείτε στην χονδρική και λιανική εμπορία τροφίμων. Η εμπορία αλεύρων (κυρίως το Αλεύρι Κούλα) αποτελούσε το βασικό αντικείμενο εργασιών της εταιρίας, κατά τα πρώτα έτη λειτουργίας. Με την πάροδο των ετών αναπτύχθηκε η εμπορία ρυζιού αλλά και οσπρίων (εγχώριων και εισαγωγής). Αργότερα στη γκάμα προϊόντων προστέθηκαν κάποια παράγωγα σιτηρών, καθώς και ποικιλία παραδοσιακών ζυμαρικών.