ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Κλείστε ραντεβού

Συνεργεία Καθαρισμού Σπιτιών – Κατοικιών

Οι οικιακές υπηρεσίες μας,
εξασφαλίζουν ότι επιστρέφετε σε ένα πεντακάθαρο σπίτι.
Εργαζόμαστε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας και εξετάζουμε τα ειδικά αιτήματά σας για να παραδώσουμε τον χώρο σας άψογο.

Οι γενικοί καθαρισμοί περιλαμβάνουν όλες εκείνες τις εργασίες που θα κάνουν το σπίτι σας καινούργιο. Συνήθως εκτελούνται σε περιπτώσεις μετακόμισης σε νέο σπίτι, αγοράς νέου σπιτιού ή μετά από ανακαίνιση. Βέβαια γενικός καθαρισμός μπορεί να γίνει και σε σπίτι που κατοικείται ήδη.

Οι τακτικοί καθαρισμοί περιλαμβάνουν τις εργασίες που διατηρούν το σπίτι σας καθαρό. Μπορεί να γίνονται ανά εβδομάδα, ανά μήνα ή σε χρονικές περιόδους που επιθυμείτε.

Οι υπηρεσίες οικιακής βοηθού περιλαμβάνουν τις καθημερινές εργασίες του νοικοκυριού όπως πλύσιμο-σιδέρωμα ρούχων, πλύσιμο πιάτων, ελαφρύ σκούπισμα και ξεσκόνισμα κτλ. Μπορούμε να καταρτίσουμε ένα πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Οι καθαρισμοί αυτοί περιλαμβάνουν όλες τις εργασίες που γίνονται πριν ή μετά από μία εκδήλωση. (π.χ. πάρτι). Θα φροντίσουμε οι καλεσμένοι σας να απολαύσουν ένα καθαρό και περιποιημένο περιβάλλον, ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης θα επαναφέρουμε το σπίτι σας στην αρχική του κατάσταση.

Κοινόχρηστοι χώροι

Καθαρισμοί χαλιών – σαλονιών – στρωμάτων

Καθαρισμοί μετά από καταστροφές

Καθαρισμοί περιττωμάτων πτηνών

Στις πολυκατοικίες αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων.

Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στη αγορά στον καθαρισμό χαλιών, σαλονιών και στρωμάτων. Ακολουθούμε σύγχρονη μεθοδολογία και δίνουμε το καλύτερο και το ποιο ασφαλές αποτέλεσμα. Οι εργασίες αυτού του είδους θα μπορούσαν να συνδυαστούν με τις άλλες εργασίες καθαριότητας ή να γίνουν μεμονωμένα.

Οι καθαρισμοί αυτοί αφορούν εργασίες καθαριότητας μετά από καταστροφές όπως είναι οι πλημμύρες και οι πυρκαγιές. Η εταιρεία μας έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες ειδικές περιπτώσεις.

Σε μπαλκόνια ή αίθριους χώρους, αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε τα περιττώματα πτηνών (π.χ. περιστέρια). Ύστερα ακολουθεί απολύμανση των χώρων. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει με επαγγελματισμό την τοποθέτηση απωθητικών υλικών όπως είναι ακίδες και δίχτυα απώθηση πτηνών.

Συνεργεία Καθαρισμού Σπιτιών – Κατοικιών

Το Σκουπόξυλο κάνει τη διαφορά.

Μερικά από τα οφέλη όταν καλείτε το Σκουπόξυλο

Xαμηλή ωριαία χρέωση.

Ευέλικτα ωράρια.

‘Oλα τα μέλη του προσωπικού είναι υπάλληλοι μας (όχι εργολάβοι).

Tο προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και ασφαλισμένο.

Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο που αγαπάτε περισσότερο, το σπίτι σας.
2310926111 

Συνεργεία Καθαρισμού Σπιτιών – Κατοικιών Θεσσαλονίκη

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ