ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Κλείστε ραντεβού

Συνεργεία Καθαρισμού Επαγγελματικών Χώρων

Όπως η επιχείρησή σας, έτσι και το συνεργείο μας είναι αξιόπιστο, συνεπές και θέλει να αφήνει την καλύτερη εντύπωση σε εσάς και τους πελάτες σας.

Αναλαμβάνουμε:
Εταιρείες, γραφεία, βιοτεχνίες, αποθήκες, καταστήματα, χώρους μαζικής εστίασης, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες.

Οι γενικοί καθαρισμοί περιλαμβάνουν όλες εκείνες τις εργασίες που θα κάνουν έναν επαγγελματικό χώρο έτοιμο να υποδεχτεί τους πελάτες του. Συνήθως εκτελούνται σε περιπτώσεις μετακόμισης σε νέο χώρο, αγοράς νέου χώρου ή μετά από ανακαίνιση. Βέβαια γενικός καθαρισμός μπορεί να γίνει και σε επαγγελματικό χώρο που έχει ήδη δραστηριότητα.

Οι τακτικοί καθαρισμοί περιλαμβάνουν τις εργασίες που διατηρούν τον επαγγελματικό σας καθαρό. Μπορεί να γίνονται ανά ημέρα, εβδομάδα, ανά μήνα ή σε χρονικές περιόδους που επιθυμείτε.

Καθαρισμοί υαλοπινάκων

Διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα στον καθαρισμό υαλοπινάκων. Με εμπειρία και επαγγελματισμό καταφέρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι εργασίες αυτού του είδους θα μπορούσαν να συνδυαστούν με τις άλλες εργασίες καθαριότητας ή να γίνουν μεμονωμένα.

Καθαρισμοί μοκετών

Διαθέτουμε τα ποιο σύγχρονα μηχανήματα στη αγορά στον καθαρισμό μοκετών. Ακολουθούμε σύγχρονη μεθοδολογία και δίνουμε το καλύτερο και το ποιο ασφαλές αποτέλεσμα. Οι εργασίες αυτού του είδους θα μπορούσαν να συνδυαστούν με τις άλλες εργασίες καθαριότητας ή να γίνουν μεμονωμένα.

Καθαρισμοί τεντών – πινακίδων

Κρυσταλλοποίηση δαπέδων 

Αφαίρεση graffiti

Οι καθαρισμοί αυτού του είδους μπορούν να δώσουν το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα για τους πελάτες μιας επιχείρησης, μιας και ο εξωτερικός χώρος είναι ο πρώτος που αντικρίζουν. Οι εργασίες αυτού του είδους θα μπορούσαν να συνδυαστούν με τις άλλες εργασίες καθαριότητας ή να γίνουν μεμονωμένα.

Η κρυσταλλοποίηση δίνει ένα εξαιρετικό γυάλισμα στα δάπεδα χωρίς τρίψιμο και χωρίς σκόνη.

Η αφαίρεση graffiti απαιτεί εμπειρία και επαγγελματισμό. Αναλαμβάνουμε την αφαίρεση τους από οποιαδήποτε επιφάνεια πετυχαίνοντας άριστα αποτελέσματα.

Καθαρισμοί σκαφών

Καθαρισμοί μετά από καταστροφές

Καθαρισμοί περιττωμάτων πουλιών

Ο καθαρισμός σκάφους είναι μία πρόκληση για εμάς. Μετρώντας ήδη αρκετούς καθαρισμούς σκαφών, είμαστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες με γνώση και συνέπεια.

Οι καθαρισμοί αυτοί αφορούν εργασίες καθαριότητας μετά από καταστροφές όπως είναι οι πλημμύρες και οι πυρκαγιές. Η εταιρεία μας έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες ειδικές περιπτώσεις.

Σε μπαλκόνια ή αίθριους χώρους, αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε τα περιττώματα πτηνών (π.χ. περιστέρια). Ύστερα ακολουθεί απολύμανση των χώρων. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει με επαγγελματισμό την τοποθέτηση απωθητικών υλικών όπως είναι ακίδες και δίχτυα απώθηση πτηνών.

Το Σκουπόξυλο κάνει τη διαφορά.

Μερικά από τα οφέλη όταν καλείτε το Σκουπόξυλο

Συνεργεία Καθαρισμού Επαγγελματικών Χώρων

Xαμηλή ωριαία χρέωση.

Ευέλικτα ωράρια.

‘Oλα τα μέλη του προσωπικού είναι υπάλληλοι μας (όχι εργολάβοι).

Tο προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και ασφαλισμένο.

Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε την καλύτερη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

2310 926111

Συνεργεία Καθαρισμού Επαγγελματικών Χώρων Θεσσαλονίκη

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ